vineri, 31 decembrie 2010

Revelion-un articol scris de "Revelion"

Asta e noaptea in care multi oameni vad cam ce inseamna tura de noapte, numai ca mai placut decit la munca.
La indemnul binevoitor al "profesorilor"(Teacher's), ca de, sintem europeni am decis sa va scriu citeva rinduri.
Inceputul sint telefoanele si sms-urile cu mesaje de tot felul , asta daca nu se blocheaza reteaua din cauza numarului mare de utilizatori, "La Multi Ani', Sanatate,Bani Prosperitate si alte mesaje care nu sint intotdeauna transmise cu suflet ci pentru ca sint un "must do" ca asa se exprima mai nou-americaneste.Nu ne punem problema macar in moment de bilant ca poate ar trebui sa fim macar o zi in an mai putin falsi, exprimindu-ne adevaratele opinii. Dar mergem cu valul inainte,la cirnati,fripturi,sarmale,"alba ca zapada", traditionala "sampanie"mai nou somon ,whisky,icre negre si alte alea. Ne chinuim,gospodinele trudesc 3 zile inainte pentru ce? o seara, un exces si un abuz culinar si bahic, pentru o trecere care nu ne face deloc uneori placere, uneori iesim rau la bilant, dar cu siguranta ne bucuram ca a mai trecut un an din viata noastra si gresim enorm-ar trebui oricind sa oprim clipa caci totul in viata e efemer si trecator... pina si viata.
Ne dorim toti "Un A Nou Mai Bun" cu toate ca stim ca nu va fi, cu "Sanatate" cu toate ca nu o avem-vai citi oameni bolnavi am vazut si citi au trecut in nefiinta din cauza neputintei noastre, ne dorim, dar ea e undeva sus acolo...
Pare anost,nihilist, negativist , pesimimist sau cum vreti voi articolul si am jurat sa nu postez asa ceva aici dar celor care ma inteleg cu adevarat le lansez provocarea-hai sa ne facem fiecare o analiza pertinenta la sfirsit de an in care sa ne vedem asa cum sintem, goi-goluti, si poate vom schimba ceva la noi si asta va fi primul pas spre "Marea Schimbare" pe care ne-o dorim toti.
Nu va doresc decit un singur lucru: sa intilnim si sa vedem citi mai multi OAMENI in viata ca restul, ca in titlul filmului, mare cistigator de premii internationale-"Totul e Tacere"